Plant Genetic Researches
پژوهش های ژنتیک گیاهی
pgr
Agriculture
http://pgr.lu.ac.ir
1
admin
2383-1367
2676-7309
10.22034/pgr
14
1206
fa
jalali
1400
12
1
gregorian
2022
3
1
8
2
online
1
fulltext
fa
ارزشگذاری متغیرها بهعنوان شاخص انتخاب برای بهبود عملکرد دانه در گندم نان
Valuations of Variables as Selection Index for Improving Grain Yield in Bread Wheat
ژنتیک کلاسیک و ژنتیک جمعیت
Population genetics
پژوهشي
Research
<div style="text-align: justify;"><span style="font-family:IRANsans;"><span style="font-size:11pt"><span style="line-height:normal"><span style="direction:rtl"><span style="unicode-bidi:embed"><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">شناسایی شاخص های انتخاب مهمترین مرحله یک پروژه اصلاحی است که با هدف بهبود عملکرد دانه صورت می­گیرد. تعریف شاخص انتخاب معمولاً با ارزشیابی متغیرها در روش­های آماری چندمتغیره انجام می شود. در پژوهش حاضر ارتباط بین عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپهای گندم نان با روشهای آماری چندمتغیره صورت گرفت. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در </span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">3</span></span></span><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال زراعی </span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">98</span></span></span><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">-</span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">1397</span></span></span><span style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> اجرا گردید. ده رقم تجاری گندم نان بههمراه نتاج حاصل از تلاقی مستقیم و معکوس آن­ها در یک آرایش دی آلل از نظر صفات مورفولوژیکی، فنولوژیکی بهویژه عملکرد دانه و اجزای آن مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج ضرایب همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی نشان داد که بین عملکرد دانه و صفات طول سنبله، وزن سنبله، تعداد پنجه بارور، تعداد دانه در سنبله، تعداد سنبلچه در سنبله، وزن هزاردانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت همبستگی مثبت و معنی داری در سطح احتمال </span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">1</span></span></span><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> درصد وجود داشت. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه رگرسیون گام به گام، صفات عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، تعداد دانه در سنبله اصلی و وزن سنبله اصلی بهترتیب وارد مدل رگرسیونی شده و در مجموع </span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">98</span></span></span><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> درصد از تغییرات عملکرد دانه را توجیه کردند. بر اساس نتایج تجزیه علیت، عملکرد بیولوژیک بالاترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه داشت. پس از عملکرد بیولوژیک، بیشترین اثر مستقیم بر عملکرد دانه مربوط به صفت وزن سنبله اصلی بود.</span></span></span> <span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">همچنین </span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">با در نظر گرفتن مقادیر ویژه بزرگتر از یک در تجزیه به عامل ها، </span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">8</span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> عامل پنهانی شناسایی شد که در مجموع </span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">75.18</span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> درصد </span></span></span><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">از </span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">تغییرات داده ها را توجیه نمودند. </span></span></span><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">بهطور کلی میتوان نتیجه گرفت که </span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، تعداد دانه در سنبله و وزن سنبله</span></span></span> <span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">نسبت به سایر صفات میتوانند بهعنوان شاخصهای مناسب در برنامههای اصلاحی برای انتخاب ژنوتیپهای با عملکرد بالا در شرایط مزرعه مورد استفاده قرار گیرند. همچنین ژنوتیپهای </span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">گنبد</span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">♀</span></span></span> <span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">×</span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> احسان</span></span></span><span dir="LTR" style="font-size:10.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt">♂</span></span></span><span lang="AR-SA" style="font-size:12.0pt"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"> و احسان از بیشترین ارزش برای صفات مورد بررسی برخوردار بودند که در تحقیقات به نژادی آینده می توان از آن ها استفاده کرد.</span></span></span></span></span></span></span></span><span style="font-size:11pt"><span style="line-height:normal"><span style="direction:rtl"><span style="unicode-bidi:embed"><span new="" roman="" style="font-family:" times=""><span lang="FA" style="font-size:12.0pt"><span b="" lotus="" style="font-family:"><span style="color:black"><span style="letter-spacing:-.2pt"></span></span></span></span></span></span></span></span></span><br>
<span dir="LTR"></span></div>
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size:11pt"><span style="line-height:normal"><span style="tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span style="font-family:Calibri,sans-serif"><span lang="EN" new="" roman="" style="font-family:" times=""><span style="color:black">Identifying selection indices is the most important step of a breeding project that aims to improve grain yield. The definition of the selection index is usually done by evaluating the variables in multivariate statistical methods. In the present study, the relationship between grain yield and its components in bread wheat genotypes was determined by multivariate statistical methods. The experiment was conducted in a randomized complete block design with 3 replications in the research farm of Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources in the 2018-19 crop years. Ten commercial cultivars of bread wheat along with their offspring from direct and inverse crosses in a dialysis arrangement were evaluated for morphological and phenological traits, especially grain yield and its components. The results of genotypic and phenotypic correlation coefficients showed a positive and significant correlation (at 1% probability level) between grain yield and spike length, spike weight, number of fertile tillers, number of seeds per spike, number of spikes per spike, 1000-seed weight, biological yield and harvest index. Based on the results of stepwise regression analysis, biological yield, harvest index, number of grains per main spike and main spike weight were entered into the regression model, respectively, and explained a total of 98% of the variation in grain yield. Based on the results of path analysis, biological yield had the highest direct effect on grain yield. After biological yield, the most direct effect on grain yield was related to the weight of main spike. Also, by considering eigenvalues greater than one in factor analysis, 8 hidden factors were identified that explained a total of 75.18% of the data changes. In general, it can be concluded that biological yield, harvest index, number of seeds per spike and weight of spike compared to other traits can be used as appropriate indicators in breeding programs to select high-yield genotypes in field conditions. Genotypes Alo, Ehsan♂ × Gonbad♀ and Ehsan had the highest value for the studied traits, which can be used in future breeding researches.</span></span></span></span></span></span></div>
تجزیه علیت, رگرسیون گامبهگام, همبستگی ژنوتیپی, GGE biplot
Path analysis, Stepwise regression, Genotypic correlation, GGE biplot
69
82
http://pgr.lu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-267-2&slc_lang=fa&sid=1
Kaveh
Sadeghi
کاوه
صادقی
ako.sadeghi@yahoo.com
10031947532846003159
10031947532846003159
No
Department of Plant Breeding and Biotechnology, Faculty of Plant Production, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran
گروه اصلاحنباتات و بیوتکنولوژی، دانشکده تولید گیاهی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان
Mohammadhadi
Pahlevani
محمدهادی
پهلوانی
hpahlevani@gau.ac.ir
10031947532846003160
10031947532846003160
Yes
Department of Plant Breeding and Biotechnology, Faculty of Plant Production, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran
گروه اصلاحنباتات و بیوتکنولوژی، دانشکده تولید گیاهی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان
Mohsen
Esmeilzadeh Moghaddam
محسن
اسماعیلزاده مقدم
esmeilzadehmohsen@ymail.com
10031947532846003161
10031947532846003161
No
Seed and Plant Improvement Institute, Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran
مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج
Khalil
Zaynali Nezhad
خلیل
زینلینژاد
khalil1381@yahoo.com
10031947532846003162
10031947532846003162
No
Department of Plant Breeding and Biotechnology, Faculty of Plant Production, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran
گروه اصلاحنباتات و بیوتکنولوژی، دانشکده تولید گیاهی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان